Tromsø på sitt aller stolteste

Drømmer du om å bo herskapelig nært sentrum, men slippe restaureringen? Da har du en helt spesiell mulighet i et av Tromsøs aller flotteste og mest herskaplige strøk. På Storhaugen – like ved Villa Holmboe og Villa Gundheim – planlegger vi en kjede av moderne boliger med historiske røtter.

De lave arkitekttegnede byggene føyer seg naturlig inn i det vakre boligområdet, med sentrum og sundet rett utfor balkongdøra. Vi ønsker å bevare arven fra konsul Conrad Holmboe og alle de andre som bygget vakre villaer og byens næringsliv for 100 år siden, og samtidig utvikle området mot en ny tidsepoke.

Les mer

Storhaugen er et knippe helt særegne leiligheter fra 43 til 122 kvm, hver og en med sine unike kvaliteter. Området rundt kjenner du fra før; sentrum bare minutter unna, Prestvannet i behagelig gåavstand, solrikt, luftige omgivelser med store grøntområder, stille og tilbaketrukket.

Storhaugen er for deg som leter etter det helt spesielle. Som søker tilbake til arven fra Nordens Paris. Tuftet på alt som bidro til å skape byens identitet, en liten verdensmetropol ved porten til Ishavet.

Dette er Storhaugen – Tromsø på sitt aller stolteste og flotteste.

Banebrytende arkitektur

Leilighetsvillaen er tegnet av Nils Mjaaland i Blå Arkitektur Landskap – et av Skandinavias mest innflytelsesrike arkitektbyråer. Mjaaland har blant annet mottatt Norsk arkitekturpris og har bidratt til å sette Tromsø på kartet i over 20 år gjennom nytt og spennende formspråk.

På samme måte som villaene på Storhaugen i sin tid ble landemerker for Tromsø, tør vi påstå at leilighetsvillaene på Storhaugen vil bidra til å løfte bildet av urbane Tromsø inn i en ny tidsalder.

Les mer

Byggene er vakkert plassert i eksisterende bebyggelse og former seg naturlig inn i landskapet. Utsikten er enestående og kan nytes hele året fra innglassede helårsrom og store balkonger.

Storhaugen har et formspråk som setter livskvalitet i sentrum. Et smykke som utfolder seg i form, løsninger og detaljer uten å fremstå prangende og overdådig. En perle for deg med øye for detaljer – som vet hva du skal se etter.

“Livet måles ikke i antall pust vi tar, men i antall øyeblikk som tar pusten fra oss.”
Ukjent

Akkurat slik du har drømt om

Kanskje flytter du fra en enebolig og har brukt lang tid på å forme boligen din akkurat slik du vil ha den. Det har vi tenkt på. Derfor får du muligheten til å forme din nye bolig på Storhaugen akkurat slik du ønsker det.

Ingen av leilighetene er like, så du begynner med å velge størrelse, antall rom, utsikt, uterom og beliggenhet etter din smak. Kanskje du har behov for et ekstra kontor eller ønsker ekstra stor stue? Ingen problem. Planløsningen tegner vi sammen slik at de passer for deg og dine.

Les mer

Behov for en generasjonsbolig, ekstra plass når barna kommer hjem – eller kanskje en utleiedel? Flere av leilighetene på Storhaugen kan enkelt slåes samme til større enheter slik at ingenting står i veien for å leve videre akkurat slik dere har gjort før.

Leve på første klasse

Livet er ikke alltid enkelt, selv ikke med årene. Men noen fordeler er det ved å bli eldre. Som trygghet i jobben man gjør, venner som blir og større økonomisk frihet. Den største forskjellen er likevel evnen til å verdsette øyeblikkene livet byr på. Å prioritere dem – og dele dem med dem man ønsker. Å ta vare på de forgylte øyeblikkene der alt er på plass.

Vi tror Storhaugen kan bli akkurat et slikt sted. Behagelig adkomst med egen skjermet inngang. Utsikt over hele Tromsø gjennom store vindusflater fra tak til gulv, dele gleden over det skiftende lyset som får tankene til å falle til ro.

Les mer

Innglasset helårlig balkong som visker ut skillet mellom innerom og uterom, og som lar deg tre helt ut i omgivelsene.

Naturen rundt huset er umiddelbar. Det første som møter deg er bjørkealleen som har signert området gjennom generasjoner. Vil du rusle ut for å ta et glass vin, er sentrum bare en spasertur unna. Bak boligene ligger Prestvannet og Bymarka med milevis av stillhet og naturglede. Hva du gleder deg over på første klasse velger du selv.